Uoffisiell side om fragglene på norsk
Header

Samleobjekter

Fragglene hadde sin storhetstid på 80-tallet og på den tiden ble det solgt alle mulige produkter for å promotere serien. Heldigvis hadde Fragglene en så stor innvirkning på popkulturen at det fortsatt finnes mange produkter den dag i dag. For generell info om ting og tang man kan få kjøpt med Fraggel-motiv på sjekk ut den offisielle siden Fraggle Rock 30th Anniversary Celebration.

Hverken figurer eller bøker produseres lenger, derfor anbefaler vi Ebay. Mye rart legges ut for salg hver dag, hvem vet hva som kan dukke(!) opp?

T-skjorter med Fraggel-motiv er så populært som aldri før. Vi har ingen spesiell nettbutikk å anbefale, men et kjapt Google-søk vil hjelpe deg på vei.
Store myke figurer, eller Fraggel-kosedyr om du vil, produseres fortsatt og fåes kjøpt hos blant andre Amazon.

Vi vet jo alle at musikken var i fokus i Fraggelberget. På 80-tallet ble det sluppet flere album med musikk fra serien. I 2007 ble de beste sangene på engelsk samlet på en 3 CD-boks som av ukjente årsaker allerede har gått ut av produksjon, men den kan fortsatt kjøpes hos Platekompaniet.

Fragglene ble sluppet på DVD for første gang i 2005 og i løpet av tre år ble samtlige 96 episoder gitt ut med engelsk tale. Alle sesongene kan kjøpes hos Amazon.
For DVD’er med norsk tale se link i toppmeny.

 

Tilbake